Ofte stillede spørgsmål

Ja, alt indvendigt arbejde er allerede udført og alle møbler, lamper og køkkenmaskiner er allerede i modulet.

Hvis det valgte modul er på lager, så straks. Hvis det skal produceres, tager det op til 1 måned.

Vores montører leverer og monterer alle moduler.

Lille modul: 3 m x 3 m x 3 m
Medium modul: 3m x 5m x 3m
Stor modul: 3m x 10m x 3m

Taget ser visuelt fladt ud, men det har en lille vinkel og alt vandet lækker af. Det er specialbehandlet med vandtætningsmateriale og vil beskytte taget i lang tid, selv om det dannes en stor vandpyt på det.

koka_karkasa_modulu_maja-5833437
15m2_modulis_priekša-6401900

Huset har balanceret ventilation, der giver fremragende luftkontrol. Du behøver aldrig at bekymre dig om mangel på ilt i rummet. Kun det lille vindue på badeværelset kan åbnes fysisk. På forespørgsel er det mod merpris muligt at udskifte et af de eksisterende vinduer med et oplukkeligt vindue.

For det første ville det være meget svært at gøre dette, fordi de er meget holdbare. For det andet kan alle dele ændres efter anmodning. Vi udfører udskiftninger/reparationer.

Ja, disse huse er designet til vinterforhold og eksporteres også til Sverige og Norge. Du vil hygge dig i huset selvom det er -30°C udenfor og du skal aldrig fjerne sneen fra taget, for den tåler op til 5m* tykt lag sne på taget.

I køkkenet: Køkkenoverflade og hylder, komfur, ovn, udsøgning, vaskemaskine, køleskab.
I soveværelset: Seng eller sovesofa, garderobe, bord, stol.
På badeværelset: Badekar eller bruser, toilet, håndvask
I stuen: sofa, bord eller sofabord, stol.

Hvis pakken er hård, kan huset monteres på kun 4 mursten, men den bedste mulighed ville være skruesøjler, et almindeligt fundament eller en anden type fundament.

100 % PENGE TILBAGE GARANTI

Hvis du på noget tidspunkt beslutter dig for, at modulet ikke er det rigtige for dig, eller du ønsker at bytte det lille modul til det store, køber vi modulet tilbage af dig.